BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Yannick spuitfiguur

Yannick spuitfiguur
Prijs:
81,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465860536
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Yannick spuitfiguur

Het spuitfiguur Yannick is een leuke accessoire aan de rand van uw vijver. Het waterornament betreft een jongen met een watervaas in zijn handen waar het water uitstroomt richting uw vijver. Een spuitfiguur bij uw vijver zorgt voor meer leven en sfeer in en rondom uw vijver en heeft een grote aantrekkingskracht op verschillende vogeltjes. Het spuitfiguur is gemaakt van polyresin waardoor hij gemakkelijk geplaatst kan worden door zijn lichte gewicht. Polyresin is een kunsthars en is bestand tegen alle weersinvloeden, zo kunt u jarenlang genieten van dit leuke spuitfiguur!

Het spuitfiguur heeft een hoogte van 48 centimeter en dient aangesloten te worden op een vijverslang met een diameter tussen de 9 en 13 millimeter. Een geschikte vijverpomp voor het spuitfiguur is optioneel bij te bestellen en wordt hierboven aangeraden.

Ons assortiment spuitfiguren betreft verschillende modellen en formaten waardoor er voor iedereen een geschikt spuitfiguur te vinden is. Zo hebben wij bijvoorbeeld spuitfiguren in ons assortiment in de vorm van verschillende dieren die voor een gezellige sfeer in en rondom uw vijver zorgen.

Specificaties

  • Hoogte: 48 cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Aansluiting slang: 9 – 13 mm
  • Capaciteit: 1000 l/h
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?