BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Waterornament Alcamo polyresin

Waterornament Alcamo polyresin
Waterornament Alcamo polyresin
Prijs:
379,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465871037
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Waterornament Alcamo polyresin

Waterornament Alcamo is een bijzonder waterornament. Het ornament lijkt namelijk identiek op een boomstronk en kan daarom voor een mooi en exotisch element zorgen in de tuin. Daarnaast zal deze originele en decoratieve kleine waterval voor een rustgevend gevoel in de tuin zorgen. Het water dat zich in de fontein bevindt zal namelijk zachtjes van doven naar beneden sprankelen. Dit fenomeen biedt een heerlijk aanzicht en een ontzettend rustgevend geluid voor in de tuin. Het is namelijk bewezen dat het geluid van sprankelend water voor een ontspannen mindset kan zorgen. Wij raden daarom aan om een waterfontein niet al te ver van een zitplek af te zetten. Zo kun je optimaal genieten van het object!

Verder is het ornament gemaakt van een stevig materiaal dat polyresin heet. Dit materiaal bestaat uit een kunststof hars verbinding die kleine stukjes steen met elkaar verbindt. Hierdoor is het materiaal goed bestendig tegen het water en kan er ook geen water in het materiaal zelf binnendringen. Het materiaal is beschermd tegen verschillende weersinvloeden, maar in de koude maanden is het wel zon verstandig om het reservoir te legen. Zo voorkom je dat er vorst in de pomp, slangen of in het reservoir binnen kunnen dringen en er ongewenst beschadigingen kunnen ontstaan.

Het ornament is ontwikkeld met een plug en play systeem. Dit houdt in dat het object gemakkelijk te installeren is, want je hoeft het waterornament namelijk alleen nog maar van water of stroom te voorzien. Voor deze middelen kun je gemakkelijk zelf zorgen. Zo kun je het ornament zelf van een juiste hoeveelheid water voorzien en hoef je de stekker van de pomp alleen nog maar in het stopcontact te doen. Verder kun je het ornament het beste schoonmaken met materialen die geen beschadigende werking hebben op het ornament. Daarom kun je het best gebruik maken van AcquaArte Clean. Dit materiaal zorgt ervoor dat algen en groen aanslag in no time verdwijnen zonder dat er beschadigingen op het ornament ontstaan.

Specificaties:

  • Afmetingen ornament (LxBxH): 51 x 36 x 78 cm
  • Materiaal: polyresin
  • Capaciteit pomp per uur: 900 l/h
  • Garantie: 2 jaar
  • Complete set: Ja
  • Inclusief pomp, aansluitmateriaal en ledverlichting
Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?