BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Vijvervistoren 100 cm

Vijvervistoren 100 cm
Vijvervistoren 100 cm
Prijs:
189,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465721622
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Vijvervistoren 100 cm

Vanuit de vijvervistoren bekijkt u uw vissen vanuit een compleet nieuw perspectief. Het water in de vijvervistoren is warmer dan het water in de rest van de vijver waardoor vissen worden aangetrokken. Zodra de eerste zonnestralen doorbreken zal het water opwarmen. Door de sokkel, die zich onderwater bevindt, zwemmen de vissen de zuil in waardoor ze boven het wateroppervlak zichtbaar worden. Door het materiaal van de toren lijken de vissen optisch groter waardoor u optimaal van de vissen kunt genieten!

De vijvervistoren heeft een hoogte van maar liefst 100 centimeter (boven water) en heeft een diameter van 20 centimeter. Onderwater bevindt zich de sokkel, deze heeft een hoogte van 20 centimeter.
Wanneer de vissen in de toren zwemmen, kunt u ze ook vanaf de zijkant bekijken. Een vis heeft vaak schutkleuren aan de bovenkant, ter bescherming tegen reigers, waardoor alle mooiste kleuren zich aan de zijkant van de vis bevinden. In de vijvervistoren zijn de vissen tevens optimaal beschermd tegen reigers.

Zodra de eerste zonnestralen het water in de toren hebben opgewarmd, zullen de vissen de toren in zwemmen. Zo heeft u zeer goede observatie mogelijkheden en kunt u optimaal genieten van uw vissen en vijver!

Specificaties

  • Afmetingen: Ø20 x 100 cm
  • Sokkel: Ø20 x 20 cm
  • Materiaal: Acryl 4 mm
  • Sokkel: Acryl 3 mm
Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?