BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Quadra C2 voorgevormde vijver

Quadra C2 voorgevormde vijver
Quadra C2 voorgevormde vijver
Quadra C2 voorgevormde vijver
Quadra C2 voorgevormde vijver
Prijs:
545,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 19,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465110020
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Quadra C2 voorgevormde vijver

De Quadra C2 is een prachtige vijver met erg veel verschillende opties en mogelijkheden. Je bent met deze vijver namelijk niet beperkt aan een vijverbak. De Quadra is namelijk een combinatievijver. Dit wil zeggen dat je verschillende mogelijkheden hebt om de bak in de toekomst nog verder uit te breiden. Hierbij kun je denken aan het koppelen van een andere bak met een verbindingsset. Wanneer je niet zeker weet of je een vijver in de toekomst verder uit wil bouwen, kan de quadra dus de perfecte oplossing zijn.

Verder geeft de Quadra je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld verschillende bakken te maken met bijvoorbeeld in de ene bak kleine vissen, in de andere bak grote of voor het plaatsen van een pomp of waterplanten die zich afscheiden van de grote vijver. De Quadra lijn kent veel verschillende soorten vijverbakken met verschillende soorten afmetingen. Er kunnen dus verschillende maten bakken met elkaar gecombineerd worden!
 
Alle varrianten van de Quadra beschikken over verschillende dieptes. Dit is erg belangrijk, want het geeft je de mogelijkheid om verschillende soorten planten in de vijver te kunnen plaatsen. Er zijn namelijk verschillende soorten waterplanten. Iedere waterplant kent zo zijn eigen gewenste diepte om zo optimaal mogelijk te kunnen groeien. Het is dus belangrijk dat je hiermee rekening houdt. Zo zal je een zuurstofplant vrij diep in de Quadra kunnen zetten en een oeverplant beter op het ondiepe gedeelte.

Heb je geen idee hoe je een vijver aan moet leggen? Geen gejammer, want op onze website staan verschillende filmpjes die jou kunnen helpen bij de aanleg van je vijver. Wil je meer informatie, dan kun je ons natuurlijk ook altijd even contacteren via onze conatactpagina!

Voordelen van de Quadra voorgevormde vijver:

 • Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die vriendelijk zijn voor het milieu, planten en dieren
 • Eenvoudig te installeren
 • Bestand tegen UV-straling en vorst
 • Voorzien van plantoppervlakken en biotoopranden
 • Door een optimale afstemming van de lengte, breedte en diepte van de vijver wordt een functionerend biologisch evenwicht gerealiseerd
 • 15 jaar garantie

Specificaties:

 • Materiaal: HDPE
 • Afmetingen (LxBxD): 225 x 118 x 70 cm
 • Oppervlakte: 2,66 m2
 • Inhoud: 1500 Liter
 • Kleur: zwart
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?