BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Flexibele borderrand 14 cm x 15 m

Flexibele borderrand 14 cm x 15 m
Flexibele borderrand 14 cm x 15 m
Flexibele borderrand 14 cm x 15 m
Flexibele borderrand 14 cm x 15 m
Flexibele borderrand 14 cm x 15 m
Flexibele borderrand 14 cm x 15 m
Prijs:
77,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Merk:
EAN:
7442917585561
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Flexibele borderrand 14 cm x 15 m

Al eeuwenlang maakt men gebruik van borderranden. Borderranden zijn namelijk de ideale oplossing om borders, gazon, bestrating of vijvers van elkaar af te scheiden. Borders zijn dus superhandig om wildgroei in de tuin te voorkomen en om jouw tuin er ten alle tijden netjes en verzorgd uit te laten zien. Zelfs wanneer er al een onderhoudsbeurt aan de tuin nodig is, zal de tuin een stuk strakker ogen met behulp van een borderrand!

De borderfix van ubbink is ook multifunctioneel inzetbaar en nog een gemakkelijk te gebruiken tijdens het aanleggen van grasperken, borders, afbakenen van een moestuin, maken van tuinpaden of het creëren van een vijverrand! De borderfix van ubbink is makkelijk te vormen en gemaakt van stevig materiaal. Zo heb je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel lange stukken borders aan te maken. Het is belangrijk dat je bij het plaatsen van een borderrand gebruik maakt van piketpaaltjes. Deze paaltjes zorgen ervoor dat de rand goed op zijn plek blijft en dat deze stevig gemonteerd kan worden. De nieuwere paaltjes zijn passend aan de dikte van de rol en kunnen zo op de rand worde geschoven. De wat oudere variant piketpaaltjes kun je uitzetten in de grond waaraan je vervolgens de rand vastschroeft. Om een goede stevige rand te verkrijgen kun je het best om de 50 tot 60 centimeter een piketpaaltje plaatsen.

De Borderrand van ubbink is gemaakt van gerecyclede kunstof. Het is dus een vrij duurzaam materiaal dat ook nog eens jarenlang mee kan gaan. Heb je een borderrand liever op een andere plek of wil je een nieuw stuk aanleggen. In veel gevallen kun je de rand dan gewoon opnieuw aanleggen omdat de kwaliteit vrijwel altijd optimaal zal blijven!

Verder heeft de borderrand een dikte van ongeveer 7 mm en is deze verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Het is ook mogelijk om borderrand per meter te bestellen. Je kunt de lengte van het gewenste stuk borderrand bovenin invoeren bij het vak ''lengte (meters)'', naast de knop ''in winkelwagen''. De maximale lengte per stuk bedraagt 15 meter.

Specificaties:

  • Hoogte: 14 cm
  • Lengte rol: 15 m
  • Dikte: 7 mm
  • Materiaal: Gerecycled kunststof
  • Kleur: Zwart
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?