BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Amora Daveport terrasvijver

Amora Daveport terrasvijver
Amora Daveport terrasvijver
Amora Daveport terrasvijver
Amora Daveport terrasvijver
Prijs:
375,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465870856
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Amora Daveport terrasvijver

De Amora Daveport terrasvijver is een moderne minivijver die prachtig staat op het terras, in de tuin of zelfs op het balkon. De terrasvijver heeft een grijs-beige wand van gevlochten kunststof en een decoratieve rand van aluminium. De vijver is aan de binnenzijde voorzien van vijverfolie waardoor hij geheel waterdicht is. De terrasvijver wordt geleverd als losse bak zonder pomp en zonder decoratie, deze kunt u naar eigen wens bijbestellen.

Het gevlochten kunststof, ook wel wicker genoemd, dat om de bak heen zit is onderhoudsvrij en weerbestendig, het materiaal is daardoor ideaal voor buitengebruik. Met deze terrasvijver bent u jarenlang voorzien van een moderne accessoire op het terras!

De terrasvijver is 74 centimeter lang en breed en heeft een hoogte van 35 centimeter, door dit compacte formaat is de vijver gemakkelijk te plaatsen. Vul de terrasvijver aan met een kleine plant of een fonteintje voor een leuk effect. Met de Amora Daveport terrasvijver heeft u een moderne accessoire op uw terras!

Specificaties

  • Afmetingen: 74 x 74 x 35 cm
  • Materiaal: PVC folie/wicker/aluminium
  • Kleur: Grijs-beige/zilver
  • Zonder pomp en decoratie
Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?